fbpx

Eko odos masažinis fotelis reglaineris su atlošimo funkcija, puodelio laikikliu, šildymo funkcija

634.49

  • Su pagalbine atsistojimo funkcija: televizoriaus fotelis turi elektrinę atsistojimo funkciją, kad galėtumėte saugiai atsistoti. Ją galima lengvai valdyti nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Su maloniu masažu: iš viso 8 kino fotelio vibracijos taškai užtikrina visapusiškai malonų masažą. 4 taškai yra atloše, 2 – sėdynėje ir 2 – kojų atramoje. Įvairius masažo režimus galite patogiai valdyti naudodami pridedamą nuotolinio valdymo pultelį.
  • Jauki šiluma: atloše įrengta šilumos funkcija, kuri padeda atsipalaiduoti nugarai, mažina streso simptomus ir yra tikra palaima, ypač šaltuoju metų laiku.
  • Atlošimo funkcija: kino kėdės atlošą ir kojų atramą galima laisvai reguliuoti, kad galėtumėte persijungti į patogią atlošimo padėtį, todėl kaskart galėsite rasti savo tobulą geros savijautos padėtį.
  • Patogus apmušalas: erdvi atlošiamos kėdės sėdynė yra ergonomiškos formos ir itin patogiai apmušta. Aukštos kokybės odos imitacija švelniai prisitaiko prie jūsų kūno ir leidžia atsipalaiduoti valandų valandas.

Turime

Eko odos masažinis fotelis reglaineris su atlošimo funkcija, puodelio laikikliu, šildymo funkcija

634.49

Produkto kodas: 4255633531315 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.