fbpx

Elektrinis atlošiamasis fotelis su vibro masažo funkcija

338.49

  • Akį traukiantys taškai: šiame stilingo dizaino moderniame televizoriaus krėsle, pagamintame iš šviesaus dirbtinio lino audinio ir apvalaus plieninio pagrindo, estetika dera su patogumu – puikiai tinka atsipalaidavimo akimirkoms žiūrint televizorių, skaitant ar tiesiog ilsintis.
  • Visada patogus: mėgaukitės didžiausiu komfortu dėl maksimalaus 135 laipsnių atsilenkimo kampo ir gausaus paminkštinimo, įskaitant papildomą taburetę – idealiai tinka bet kokiai progai.
  • Vibracinis masažas: patirkite atpalaiduojančių akimirkų su 8 vibracinio masažo taškais ant nugaros, juosmens, šlaunų ir kojų, galimi penki režimai (impulsinis, slėgio, bangų, automatinis, normalus) ir du intensyvumo lygiai (aukštas ir žemas).
  • Lengva naudoti: šis atlošiamasis gultas su taburete turi nuotolinio valdymo pultelį, kuriuo vienu mygtuko paspaudimu galima paleisti arba sustabdyti masažą, keisti režimus ir funkcijas bei reguliuoti masažo plotą. Šoninėje sėdynės kišenėje yra patogi laikymo vieta, kai jos nenaudojate.
  • Tvirta konstrukcija: ši masažinė kėdė su taburete turi tvirtą plieninį rėmą ir tvirtą pagrindą, kuris gali išlaikyti iki 120 kg svorį. Bendrieji matmenys: 78 W x 90 D x 93 H cm. Reikia surinkti.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4255633564122 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.