fbpx

Grandininio pjūklo stovas, sulankstomas pjūklo rėmas malkoms 83 x 83 x 79 cm

45.30

  • Didelė apkrova ir didelis stabilumas: trikampė plieninė konstrukcija užtikrina didelį stabilumą ir ilgaamžiškumą. 6 plieninių pjūklo dantų atramų konstrukcija gerai atlaiko smūgius, užtikrina tvirtą rėmą, kuriame galima laikyti sunkius daiktus iki 100 kg/220 svarų, idealiai tinka naudoti namų ūkyje.
  • Puikiai sureguliuotas: pjūklelio aukštis tiksliai atitinka daugumos žmonių darbo padėtį. Konstrukcija užtikrina didelį komfortą ir apsaugo juosmeninę stuburo dalį. Kadangi reikia tik paprasto surinkimo, jūsų darbo našumas gerokai padidės.
  • Pjūklo danties kraštas: dviejuose kraštuose esantys pjūklo dantys užtikrina didesnę trintį su paviršiumi ir neleidžia medienai slysti. Statant ši trikampė pjūklo arkliuko konstrukcija bus stabilesnė. O dėl pjūklo danties taip pat išvengiama pjovimo peilių ir plieninių statramsčių kontakto pažeidimų.
  • Sulankstoma konstrukcija: Dėl sulankstomos konstrukcijos per kelias sekundes jį galima sulankstyti į lengvą ir kompaktišką įrenginį, taip sutaupant vietos, todėl jį lengviau transportuoti ir perkelti, jį patogu pasiimti visur, kur reikia dirbti.
  • Gaminio duomenys: Bendrieji matmenys: 83L x 83W x 79Hcm; Sulankstomi matmenys: 100L x 81W x 6,5Hcm; Keliamoji galia: 100 kg;

Turime

pjūklo rėmas malkoms
Grandininio pjūklo stovas, sulankstomas pjūklo rėmas malkoms 83 x 83 x 79 cm

45.30

Produkto kodas: 4251774966337 Kategorijos: ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.