fbpx

Ergonomiška biuro kėdė su supimo funkcija, porankis, galvos atrama, reguliuojamas aukštis, 63x64x118-128 cm

117.49

  • Sūpavimosi funkcija: biuro kėdės galvos atramą galima judinti aukštyn ir žemyn arba pasukti, kad ji būtų pritaikyta skirtingo kūno sudėjimo naudotojams ir suteiktų geresnę atramą. Kėdė taip pat turi malonią sūpavimosi funkciją, kuri suteikia papildomo atsipalaidavimo.
  • Ergonomiškas dizainas: ergonomiško dizaino darbo kėdės atlošo atramos storas porolono paminkštinimas užtikrina papildomą komfortą ir kvėpavimą ilgas darbo valandas. Sėdynė ir porankiai aptraukti minkštu poliesteriu, o 30° kampu pasukamas galvos atlošas suteikia papildomo komforto.
  • Mobili: ši kompiuterio kėdė su 360° kampu pasukamais ratukais leidžia lengvai judėti ir užtikrina patogumą tiek namuose, tiek biure.
  • Reguliuojamas aukštis: sėdynės aukštį galite reguliuoti pagal savo darbo stalo ir sėdėjimo įpročius, o dėl aukštos kokybės dujinio keltuvo tai padaryti paprasta ir saugu.
  • Išsami informacija apie gaminį: bendrieji matmenys yra 63L x 64W x 118-128H cm, o sėdynės matmenys – 52L x 50W x 48-58H cm. Didžiausia kėdės keliamoji galia – 100 kg.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4251774974684 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.