fbpx

Industrinio stiliaus baro stalo rinkinys su 2 baro kėdėmis 109 x 60 x 100 cm

213.49

  • 3 dalių valgomojo grupė: mūsų pramoninio stiliaus baro stalo rinkinys ir valgomojo kėdžių komplektas sujungia paprastumą ir praktiškumą, kad derėtų prie bet kokio stiliaus valgomojo, virtuvės, užeigos ar kavinės. Geriausias pasirinkimas naudoti patalpose.
  • Erdvę taupantis dizainas: baigus valgyti valgomojo rinkinio taburetes galima laikyti po stalu – taip sutaupysite vietos ir išsaugosite tvarką namuose.
  • STALO POKYČIAI IR PĖDŲ ATRANKA: 3 pakopų šoninė lentyna, kad būtų patogu laikyti ar eksponuoti kasdienius daiktus, pavyzdžiui, žurnalus, vaisius, gėrimus ir užkandžius. Kiekviena valgomojo taburetė turi pėdų atramą, kad galėtumėte lengviau atpalaiduoti kojas.
  • STABILUS IR TIKSLUS: Melaminu dengta medžio drožlių plokštė užtikrina lengvą valymą, o plieninis rėmas prisideda prie tvirtumo ir ilgaamžiškumo. Šoniniai laikikliai ir skersinė atrama sustiprina stabilumą. Reguliuojamos apsauginės svirtys užtikrina, kad šis stalo komplektas stovėtų vertikaliai ir nesvyruotų, o grindys būtų apsaugotos nuo įbrėžimų.
  • PRODUKTO DUOMENYS: bendrieji matmenys: 109L x 60W x 100Hcm (baro stalas), 40W x 30D x 66,5Hcm (baro taburetė), keliamoji galia: 25 kg (baro stalas), 100 kg (baro taburetė);

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4251774903172 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.