fbpx

Dirbtinė Kalėdų eglutė su nuotolinio valdymo pulteliu Ø60 x 180 cm

107.49

  • 1,8 m ilgio šviečianti eglutė: 1,8 m aukščio, iš anksto apšviesta, sniegu padengta Kalėdų eglutė traukia akį bet kokiame interjere. 1,8 m aukščio iš anksto užprogramuotas apšvietimas ir vešlios, pilnos šakos leis jai tapti jūsų Kalėdų eglute ilgiems metams.
  • SU LED ŠVIESLOMIS: Šiltos baltos spalvos 250 LED lempučių su nepertraukiamo apšvietimo režimu sukurs šventinę atmosferą jūsų namuose.
  • PILNOS ŠAKŲ GALIUKĖS: tankios eglutės pieštuko formą suteikia 462 gausios plastikinės šakelių galūnės, kad jos atrodytų tikroviškos. Ornamentai NĖRA ĮSKAIČIUOTI.
  • ĮSKAIČIUOTAS STABILUS PAGRINDAS: Pridedamas tvirtas pagrindas, kad eglutė būtų stabili ir šventiniu laikotarpiu išliktų vertikali ir saugi.
  • LENGVAS MONTAVIMAS IR DEMONTAVIMAS: ši eglutė yra su į komplektą įtrauktomis lemputėmis, nuimamomis ir sulankstomomis kojelėmis, todėl ją lengva surinkti ir išardyti, taip pat lengvai laikyti per Kalėdų atostogas. Bendrieji matmenys: Ø60 x 180H cm, eglutės aukštis: 1,8 m. Kad eglutė atrodytų pilnai, jai suformuoti skirkite 15-20 minučių.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4251774922081 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.