fbpx

Smėlio ir vandens žaidimų stalas vaikams 2-in-1, 25 dalių paplūdimio žaislas, su skėčiu

130.49

  • 25 dalių žaidimų stalo rinkinys: šis nuostabus žaidimų stalas mažyliams komplektuojamas su daugybe 25 priedų. Jūsų vaikams patiks įvairūs ir spalvingi žaislai! Įrengtas reguliuojamas stogelis nuo saulės, todėl karštomis vasaros dienomis vaikai taip pat gali žaisti po stogu.
  • 2-IN-1 MOKOMIEJI ŽAIDIMAI: Jūsų vaikas gali naudoti įvairias smėlio formeles ir kurti juokingas smėlio figūrėles arba naudotis vandens bokštu ir priversti suktis krumpliaračius. Įvairūs vandens ir smėlio žaidimai žaismingai lavina ir ugdo jūsų vaiko pažintinius įgūdžius, motoriką ir vaizduotę.
  • Įvairiapusiškas naudojimas: Šį kūdikių žaislą galima naudoti patalpose ir lauke, pavyzdžiui, vonios kambariuose, baseinuose, kiemuose ir soduose. Šis smėlio žaidimų stalas yra daugiau nei perpus mažesnis už panašius gaminius, todėl jūsų vaikai gali pakviesti draugus žaisti kartu!
  • SAUGUS IR STABILUS: šis žaidimų stalas pagamintas iš tvirto plastiko, jo kraštai lygūs ir užapvalinti, kad vaikas žaisdamas nesusižeistų.
  • PRODUKTO DUOMENYS: Bendrieji matmenys: 72,5 D x 78 Š x 81,5 V cm (įskaitant skėtį). Tinka vaikams nuo 18 mėnesių. Apkrovos galia: 20 kg. Reikia surinkti.

Turime

Smėlio ir vandens žaidimų stalas vaikams 2-in-1, 25 dalių paplūdimio žaislas, su skėčiu

130.49

Produkto kodas: 4251774957601 Kategorijos: , , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.