fbpx

6 dalių valgomojo komplektas su 2 baro stalais ir 4 kėdėmis, pilka

311.99

  • 6 dalių baro komplektas: šią modernią ir praktišką sėdimųjų vietų grupę sudaro du stačiakampio formos stalai ir keturios baro kėdės, todėl ji puikiai tinka ir porai, ir visai šeimai.
  • Nesenstantis dizainas: valgomojo rinkinys puikiai dera prie modernaus ar pramoninio dizaino. Stalo paviršius turi elegantišką medžio faktūrą ir suteikia visam rinkiniui skoningą, kaimišką akcentą.
  • Grupuokite pagal pageidavimą: du stačiakampius stalus galima naudoti atskirai arba sujungti į didesnį stalą. Kai baro kėdės nenaudojamos, jas galima pastatyti po stalu, taip sutaupant vietos. Ši sėdimųjų vietų grupė taupo vietą ir puikiai tinka naudoti mažesniuose kambariuose.
  • Su atrama kojoms: po baro kėdžių sėdynėmis esantys tvirti skersiniai statramsčiai ne tik užtikrina stabilumą, bet ir gali būti patogiai naudojami kaip atrama kojoms. Tvirtas dviejų stalų rėmas pagamintas iš plieno, o stalo stalviršis yra lygus, todėl jį ypač lengva valyti.
  • Išsami informacija apie gaminį: 100L x 40W x 90H cm (stalas), 29,5L x 29,5W x 60H cm (taburetė). keliamoji galia: 60 kg (stalas), 120 kg (taburetė). reikia surinkti.

Turime

6 dalių valgomojo komplektas su 2 baro stalais ir 4 kėdėmis, pilka

311.99

Produkto kodas: 4251774960717 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.