fbpx

Dirbtinė kalėdinė eglė 180 cm

191.49

  • Dekoratyvi ir lengvai prižiūrima: jei ieškote tikroviškai atrodančios dirbtinės eglutės, kuri išlaikytų savo formą ir būtų ypač saugi jums ir jūsų šeimai, ši dirbtinė eglutė yra kaip tik jums! Ji natūraliai graži kaip tikra eglė, nepelija ir nesudžiūsta.
  • Pilna, sodri forma: eglutės šakos išsiskleidžia automatiškai, todėl vos keliais paprastais veiksmais galima suteikti jai gražią, pilną formą. Paverskite surinkimą šeimos švente ir prieš šventiškai papuošdami eglutę kartu pūskite minkštas šakeles ir šakas.
  • Šventinė atmosfera: Ši dirbtinė eglė yra nedegi, todėl garantuoja didelį saugumą, net kai ją pastatysite šalia židinio. Žinoma, eglutė šventinę atmosferą sukuria pati savaime, tačiau kartu su židiniu ji…
  • Greitas ir paprastas surinkimas: eglutė tiekiama plonoje kartoninėje dėžutėje, kurią lengvai galėsite pakartotinai panaudoti sandėliavimui. Pačią eglutę sudaro trys surenkami elementai ir lengvas, tvirtas pagrindas.
  • Išsami informacija apie gaminį: Bendrieji matmenys (įskaitant pagrindą): 114L x 114W x 180H cm. Šakų skaičius: 4030. Surinkimo laikas, įskaitant surinkimą, maždaug 30-40 minučių.

Turime

Dirbtinė kalėdinė eglė 180 cm

191.49

Produkto kodas: 4251774991209 Kategorijos: , , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.