fbpx

„Vinsetto” mobilus pjedestalas biuro pjedestalas su 2 stalčiais dokumentų spinta biuro spinta A4 pakabinamoms byloms MDF balta+natūrali mediena 47 x 39,5 x 62 cm

110.49

  • Su 5 ratukais: ši nedidelė Vokietijoje pagaminta dokumentų spinta turi penkis daugiakrypčius ratukus, kuriais ją lengva judinti namuose. 2 ratukai turi stabdžius, kad spinta būtų užfiksuota vietoje. Centrinė atrama sukurta taip, kad užtikrintų stabilumą ir saugumą ją naudojant.
  • Modernizuokite savo darbo vietą: ši dokumentų spinta Vokietijoje, pasižyminti elegantišku ir moderniu dizainu, suteikia šiek tiek daugiau, ko reikia jūsų namų biurui ar darbo kabinetui. Elegantiška ir patogi įleidžiama rankena yra nepastebimai įrengta. Spinta taip pat suteikia papildomos vietos daiktams laikyti po stalu arba šalia jo.
  • Laikymo erdvė: dokumentų spinta turi du talpius stalčius, apatiniame stalčiuje įrengti juridinių bylų pakabinimo bėgeliai. Kiekviename stalčiuje sumontuoti paminkštinti metaliniai bėgeliai, užtikrinantys lengvą ir sklandų naudojimą. Erdviame spintos viršuje yra vietos spausdintuvui ar kitiems reikmenims.
  • Užrakinamas mobilusis pjedestalas: viršutiniame stalčiuje įrengtas atskiras užraktas, pridedami du raktai, kad apsaugotumėte savo privatumą ir svarbius dokumentus.
  • Gaminio duomenys: Bendrieji matmenys: 47 W x 39,5 D x 62 H cm. Keliamoji galia: 25 kg (bendras svoris), 15 kg (stalviršis), 5 kg (stalčius). Reikia surinkti.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4251774962438 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.