fbpx

Katės draskyklė su draskymo lenta ir kačių urvu 83 cm

57.49

  • Draskyklė su žaislais: katės mėgsta būti aukštai, kad viską matytų, arba žiūrėti pro langą ir stebėti kitus gyvūnus. Ši didelė draskyklė leidžia jūsų išlepintoms katytėms patogiai pailsėti arba triukšmingai žaisti. Joje yra keli sizalio draskyklės, stabili platforma, draskymo lenta, namelis ir žaidimų kamuolys, kad būtų daugiau įvairovės.
  • Apsaugokite savo baldus: draskymasis yra įprastas kačių būdas pašalinti senus nagus, pažymėti savo teritoriją ir pasitempti – tai natūralūs instinktai. Keli tvirti draskymo stulpai su plyšimui atspariu sizaliu padeda jūsų tigrui laisvai atsiduoti draskymo instinktui ir palikti jūsų baldus ramybėje.
  • Pliušinis apmušalas: mūsų kačių medžiai aptraukti minkštu ir patogiu pliušo apmušalu. Prie šono pritvirtintas patogus gultas idealiai tinka spontaniškam ir patogiam snauduliui. Ypač praktiška: gulto pagalvėlę galima lengvai nuimti ir išskalbti skalbyklėje.
  • Stabilus ir saugus: šis aukštos kokybės laipiojimo medis su tvirtu, elastingu korpusu ir tvirtu pagrindu yra itin stabilus.
  • Gaminio duomenys: Bendrieji matmenys: 60L x 30W x 83H cm. Tinka katėms iki 4 kg. Reikia surinkti.

Turime

Katės draskyklė su draskymo lenta ir kačių urvu 83 cm

57.49

Produkto kodas: 4255633500885 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.