fbpx

Draskyklė katėms su urveliu ir rampa, šviesiai pilka, 113 cm

79.99

  • Draskymo baras su žaislais: katės mėgsta žiūrėti pro langą iš pasaulio viršūnės ir patirti jausmą, kad yra pasaulio viršūnėje. šis kačių medis leidžia jūsų išlepintai katei ilsėtis ar dairytis, kur tik ji nori. jame yra sizalio virvės draskymo stulpai, draskymo rampa, lova, erdvūs kačių baldai, apvalus hamakas ir du žaisliniai kamuoliukai nesibaigiančioms pramogoms.
  • Saugokite savo baldus: katės dažnai draskosi norėdamos pašalinti seną nagų medžiagą, pažymėti savo teritoriją ir pasitempti – visi katėms būdingi instinktai. su patvariais sizalio draskyklėmis ir rampa šis draskymo stovas puikiai tinka nagams galąsti ir apsaugoti jūsų baldus.
  • Katės urvas ir gultas: išlyginamos, audiniu dengtos miegamosios vietos suteikia jūsų katei jaukią, tik jai skirtą vietą: viršuje yra katės gultas, apvalus hamakas ir katės urvas su atvira iškyša, kurioje jūsų katė gali snausti ir tinginiauti.
  • Tvirtas ir mielas: mažas kačių medis pagamintas iš inžinerinės medienos, kad būtų stabilus ir saugus, kol jūsų katės ilsisi ir žaidžia. Moderni ir elegantiška išvaizda derės prie bet kokio interjero.
  • Gaminio duomenys: Bendrieji matmenys: 60L x 40W x 113H cm. Tinka jaunesnėms nei 5 kg katėms. Reikia surinkti.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4255633504487 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.