fbpx

kleankin vonios kambario spintelė bambuko spintelė su 2 stalčiais, apatinė spintelė, apsauga nuo pakrypimo, kaimiškas stilius, šoninė spintelė

102.49

  • Saugumas – svarbiausias prioritetas: žinoma, norite, kad jūsų namai būtų saugi vieta jūsų šeimai, todėl į gaminių asortimentą įeina apsaugos nuo pasvirimo įtaisas, leidžiantis pritvirtinti spintelę prie sienos.
  • Kompaktiška: ši elegantiška vonios kambario spintelė puikiai tinka mažoms erdvėms ir yra sukurta taip, kad būtų galima išnaudoti tokius namų kampus, kurių paprastai nėra. Ją galima pastatyti kampe ar kitoje tinkamoje vietoje, užimant nedaug vietos, bet prisidedant prie elegantiškos gyvenamosios aplinkos kūrimo ir kartu suteikiant pakankamai vietos daiktams laikyti.
  • Bambuko konstrukcija: praktiška, plona apatinė spintelė pagaminta iš patvaraus, natūralaus bambuko, kuris puikiai tinka kasdieniam naudojimui.
  • Daug vietos: Jei norite kuo geriau išnaudoti savo vonios kambarį, šioje vonios spintelėje su atviru skyriumi ir dviem išimamais stalčiais rasite daug vietos kosmetikai ir tualeto reikmenims laikyti. Stalčius kiekviename lygyje galite išdėstyti pagal poreikį.
  • Gaminio duomenys: bendrieji matmenys: 30L x 30W x 90H cm. keliamoji galia: 30 kg (iš viso), 5 kg (lentyna). reikia surinkti.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4255633507259 Kategorijos: , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.