fbpx

Reguliuojami mediniai apsauginiai varteliai augintiniams, pilkos spalvos, 104-183 x 36 x 69 cm

71.99

  • Reguliuojami nuo 104 cm iki 183 cm: mūsų itin lankstūs naminių gyvūnėlių varteliai be vargo prisitaiko prie įvairių praėjimų ir ypač tinka ypač plačioms angoms iki 183 cm. Reguliuoti – lengvas žaidimas: tiesiog atlaisvinkite varžtų rankenėles, perkelkite vartus išilgai bėgių ir vėl užfiksuokite – taip lengva reguliuoti ir be jokių problemų perkelti iš vienos patalpos į kitą.
  • Garantuojama stabili atrama: 69 cm aukščio varteliai augintiniams turi tvirtą pagrindą dėl plačių kojelių, užtikrinančių subalansuotą ir itin stabilią konstrukciją, kad būtų užtikrintas didžiausias saugumas.
  • Patvarūs ir tvirti: pagaminti iš pušies medienos ir su tvirtų metalinių strypų tinkleliu, šie laisvai pastatomi šunų vartai yra tvirtos konstrukcijos, kuri lengvai atlaiko kasdienio naudojimo reikalavimus.
  • Tvirti ir patvarūs: šių laisvai pastatomų šunų vartų rėmas pagamintas iš pušies medienos, o vartai – iš tvirtos plieninės vielos, todėl jie yra išbandyta ir patikrinta konstrukcija, kuri yra itin patvari kasdienio naudojimo metu.
  • Informacija apie šuniukų vartus: Bendrieji matmenys: 104-183L x 36W x 69H cm. Reikia surinkti. Maksimalus pečių aukštis: 45 cm. Skirta mažiems ir vidutinio dydžio gyvūnams.

Neturime

Įveskite savo el. pašto adresą ir informuosime jus, kai produktas vėl bus sandėlyje.

Produkto kodas: 4255633538949 Kategorijos: , , ,
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.